Transport België

Transport België

Transport België

Wij zijn sterk in transport van en naar België. Wij rijden dagelijks van en naar België en zijn erg sterk in de omgeving van Limburg, Antwerpen, Oost- Vlaanderen en West-Vlaanderen. Voor transport naar België of transport vanuit België moet u bij ons zijn. Of het nu gaat om deelladingen of complete ladingen, speciaal transport of pallets. Daag ons uit!

 

Transport België
Wessels & Zn. heeft al vele jaren ervaring in transport in België. Wij zijn een betrouwbare partner voor uw logistieke vraagstukken. Wij zijn graag met u in gesprek om zo efficiënt mogelijk uw vragen te beantwoorden. Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn hierin onze kernbegrippen. Wij maken waar wat wij beloven.

 

Met trots mogen wij dan ook zeggen dat onze klanten erg tevreden zijn en dat ladingschade nauwelijks voorkomt. Dit is het gevolg van vakkundig personeel die hun vak verstaan. Uw lading wordt met de grootste zorg behandeld en u bent verzekerd van de beste service.

 

Daag ons uit en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan
Belangrijke mededelingI.v.m. het coronavirus

Natuurlijk hebben ook wij als uw transporteur maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat ook wij ons uiterste best doen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hierover hebben wij onze medewerkers geïnstrueerd.

Een van deze maatregelen houdt in dat er tenminste 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Hierom zullen onze chauffeurs de vrachtbrieven, in bijzijn van de ontvanger, zelf aftekenen. Wij kunnen ons voorstellen dat contact met de chauffeur zoveel mogelijk wordt vermeden. Hierdoor kan onze chauffeur de lading niet controleren, dit zal hij vermelden op de vrachtbrief.

Wij volgen de ontwikkelingen dag tot dag en zullen de maatregelen aanpassen waar nodig. Wij rekenen op ieders begrip. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,
J. Wessels & Zn.