Speciaal Transport

Speciaal transport

Naast regulier transport helpen wij u ook op weg met uitzonderlijke ladingen. J. Wessels & Zn. heeft zich door de jaren heen steeds verder gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer. Wij zijn sterk in speciaal transport in Nederland, België en delen van Duitsland.

 

Of het nu gaat om een eenmalig klus of over een uitgebreid project, wij gaan de uitdaging graag aan. Wij gaan met u in gesprek en regelen van A tot Z de logistiek. Wij weten welke vergunningen nodig zijn, regelen ontheffingen en zorgen zelf voor begeleiding. Dit alles doen wij met de grootste zorg voor uw lading, met vakkundig personeel en TüV gekeurd materieel.

 

Dus of het nu gaat om het verplaatsen van machines of het vervoer van hoogspanningsmasten, lange constructie delen of andere uitzonderlijke goederen, wij kunnen u verder helpen.

Speciaal transport
Speciaal transport masten

Exceptioneel transport

Exceptioneel transport of uitzonderlijk vervoer is een vak apart. Daar weten wij alles van. Lengtes tot wel 36 meter en gewichten tot 45 ton zijn voor ons geen probleem.  Dit doen wij samen met onze partners waarmee wij nauw samenwerken. Dit om altijd de beste oplossing aan u te bieden. Geen enkel exceptioneel transport is hetzelfde en vakkundig personeel is hierbij onmisbaar.

Wij vervoeren onder andere voor weg- en wegenbouw, maar ook constructiedelen, machines en hoogspanningsmasten.

Heeft u een groot project of een enkele klus? Daag ons uit en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan