Diensten

Onze klanten verder helpen, dat is wat wij doen. Met gebruik van goed en gekeurd materiaal en met zorg voor onze medewerkers, klanten en goederen. Wij onderscheiden ons door open en transparant te communiceren, door ons te houden aan de gemaakte afspraken en door te werken met korte lijnen. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Wij zijn sterk in:

Coiltransport
Dagelijks rijden wij voor onze klanten binnen Nederland en België met Coils. Deze grote staalrollen vervoeren wij met onze speciaal uitgeruste coil trailers.

Nationaal en internationaal transport
Met focus op Nederland, België en delen van Duitsland. Wij hebben dagelijks transport van en naar België, Nederland en ook rijden wij dagelijks op Duitsland. Zowel voor complete lading als deellading, maar ook coiltransport en transport met open trailers.

Kraanwerk
Soms is het noodzakelijk dat bij het lossen van lading direct een kraan aanwezig is of moet lading direct geplaatst worden tijdens de bouw. Met onze kranen kunnen wij aan dit soort vragen voldoen! Denk aan het plaatsten van dakkapellen, units, containers of bijvoorbeeld rij-platen.

Speciaal transport
Ook voor transport van uitzonderlijke lading bent u bij ons aan het juiste adres. Lengtes tot wel 36 meter en gewichten tot 45 ton, wij weten hoe het werkt! Wij vervoeren onder andere voor weg- en wegenbouw, maar ook constructiedelen, machines en hoogspanningsmasten.

Transport België
Wij transporteren dagelijks goederen voor onze klanten van en naar België. Zowel volle lading als deellading (FTL en LTL) maar ook coiltransort, speciaal transport en kraanwerk doen wij van en naar België.

Plaatsen met kraan