Diensten

Onze klanten verder helpen, dat is wat wij doen. Met gebruik van goed en gekeurd materiaal en met zorg voor onze medewerkers, klanten en goederen. Wij onderscheiden ons door open en transparant te communiceren, door ons te houden aan de gemaakte afspraken en door te werken met korte lijnen. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Wij zijn sterk in:

Coiltransport
Dagelijks rijden wij voor onze klanten binnen Nederland en België met Coils. Deze grote staalrollen vervoeren wij met onze speciaal uitgeruste coil trailers.

Nationaal en internationaal transport
Met focus op Nederland, België en delen van Duitsland. Wij hebben dagelijks transport van en naar België, Nederland en ook rijden wij dagelijks op Duitsland. Zowel voor complete lading als deellading, maar ook coiltransport en transport met open trailers.

Kraanwerk
Soms is het noodzakelijk dat bij het lossen van lading direct een kraan aanwezig is of moet lading direct geplaatst worden tijdens de bouw. Met onze kranen kunnen wij aan dit soort vragen voldoen! Denk aan het plaatsten van dakkapellen, units, containers of bijvoorbeeld rij-platen.

Speciaal transport
Ook voor transport van uitzonderlijke lading bent u bij ons aan het juiste adres. Lengtes tot wel 36 meter en gewichten tot 45 ton, wij weten hoe het werkt! Wij vervoeren onder andere voor weg- en wegenbouw, maar ook constructiedelen, machines en hoogspanningsmasten.

Transport België
Wij transporteren dagelijks goederen voor onze klanten van en naar België. Zowel volle lading als deellading (FTL en LTL) maar ook coiltransort, speciaal transport en kraanwerk doen wij van en naar België.

Plaatsen met kraan
Belangrijke mededelingI.v.m. het coronavirus

Natuurlijk hebben ook wij als uw transporteur maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat ook wij ons uiterste best doen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hierover hebben wij onze medewerkers geïnstrueerd.

Een van deze maatregelen houdt in dat er tenminste 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Hierom zullen onze chauffeurs de vrachtbrieven, in bijzijn van de ontvanger, zelf aftekenen. Wij kunnen ons voorstellen dat contact met de chauffeur zoveel mogelijk wordt vermeden. Hierdoor kan onze chauffeur de lading niet controleren, dit zal hij vermelden op de vrachtbrief.

Wij volgen de ontwikkelingen dag tot dag en zullen de maatregelen aanpassen waar nodig. Wij rekenen op ieders begrip. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,
J. Wessels & Zn.