Trucks met kraan

Kraantrekkers en Truck met kraan

Wij zijn sterk in transport met kraan met onze eigen kraantrekkers. Wij beschikken over meerdere trucks met kraan en zijn werkzaam in

  • Transport met kraan van 20ft en 40ft containers
  • Transport met kraan en plaatsen van units
  • Plaatsen van dakkapellen met kraan
  • Plaatsen van prefab elementen in de bouw
  • Montagewerkzaamheden met kraan

 

Door een doordacht concept van de kraantrekker zijn er veel verschillende voertuigsamenstellingen mogelijk welke zeer geschikt zijn voor een passende oplossing voor het gecombineerde kraanwerk en kraan- en transportwerk.

 

Een truck met kraan heeft een aantal grote voordelen. Zo is kraanwerk en transport in 1 te combineren wat de kosten reduceert. U heeft directe ondersteuning bij o.a. montagewerkzaamheden en de kraan is ook op de werkplek snel te verplaatsen.

 

Wij beschikken over een kraantrekker die is uitgerust met een 85 tonmeter (lastdiagram) kraan en een kraantrekker die is uitgerust met een 110 tonmeter kraan die zijn voorzien van hijslier, jib, radiobediening, stroppen en kettingen. Dit kan worden uitgebreid met extra ballast, evenaar, palletvork en zuignap voor het plaatsen van glas.

 

Onze bakwagen met autolaadkraan (combi) is uitgerust met een autolaadkraan 42 tonmeter (lastdiagram), een euro 5 motor met 410 pk, 4 assen. De autolaadkraan heeft een capaciteit van 42 tonmeter en een reikwijdte tot 19,5 meter. De autolaadkraan is radiografisch bediend. Wij beschikken over doorlopende ontheffingen voor lengte, breedte en hoogte. De laadbak heeft een lengte van 6,4 meter.

 

Daarnaast beschikken we over autolaadkranen voor onder andere staaldistributie. Onze autolaadkranen geven de mogelijkheid tot volledig zelfstandigheid voor het laden en lossen.

 

Onze wagens zijn voorzien van een Nederlandse kraankeuring. De wagens zijn uitgerust met een breed assortiment hijsmiddelen. Natuurlijk hoort bij al dit moois, onze gemotiveerde en deskundige chauffeur/machinist!

 

Daag ons uit en vraag vrijblijvend een offerte aan voor transport met kraan of kraanwerk.

Vraag een offerte aan