Offerte

Van exceptioneel transport, uitzonderlijk vervoer tot internationaal vervoer. J. Wessels & Zn. bedenkt en regelt altijd de juiste oplossing voor uw transportvraag. Wij vervoeren echt alles tot 45 ton over de weg. Op uiterst efficiënte wijze.

Neem voor uw transportvraag vrijblijvend contact met ons op!

  • Wat wilt u vervoeren?
  • Laadadres
  • Losadres
  • Uw gegevens

Wat wilt u vervoeren?

Omschrijving

Afmeting (l x b x h)

Gewicht (kg)

Laden

Adres

Postcode + Plaats

Land

Datum

Lossen

Adres

Postcode + Plaats

Land

Datum

Uw Gegevens

Bedrijfsnaam

Contactpersoon

Vestigingsplaats

Telefoonnummer

E-mailadres

Heeft u vragen of wilt u een specifieke offerte ontvangen?

Lang niet elke aanvraag past in een formulier. Is uw aanvraag te specifiek? Neem dan contact met ons op.

Contact
Belangrijke mededelingI.v.m. het coronavirus

Natuurlijk hebben ook wij als uw transporteur maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat ook wij ons uiterste best doen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hierover hebben wij onze medewerkers geïnstrueerd.

Een van deze maatregelen houdt in dat er tenminste 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Hierom zullen onze chauffeurs de vrachtbrieven, in bijzijn van de ontvanger, zelf aftekenen. Wij kunnen ons voorstellen dat contact met de chauffeur zoveel mogelijk wordt vermeden. Hierdoor kan onze chauffeur de lading niet controleren, dit zal hij vermelden op de vrachtbrief.

Wij volgen de ontwikkelingen dag tot dag en zullen de maatregelen aanpassen waar nodig. Wij rekenen op ieders begrip. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,
J. Wessels & Zn.