Internationaal Vervoer

Nationaal & Internationaal vervoer

J. Wessels & zn. is sterk in nationaal transport en internationaal transport van FTL (Full truck load) en LTL (Less than truckload). Wij vervoeren deelladingen en complete ladingen in heel Nederland, van en naar België en delen van Duitsland.

Internationaal transport van uw goederen?
Of het nu gaat om deelladingen, complete ladingen of ingewikkelde vraagstukken, wij denken met u mee voor de beste oplossing van uw logistieke vragenstukken. Internationaal transport vraagt om een slimme aanpak en een efficiënte planning. Dit niet alleen om kosten laag te houden maar ook om snel, tijdig en schadevrij uw vrachten op bestemming te krijgen. Als internationaal transporteur hebben wij ons bewezen en bewijzen wij ons steeds opnieuw.

Nationaal transport
Wij zijn sterk in Nederland! Dagelijks rijden wij voor onze opdrachtgevers in geheel Nederland. Door een sterk netwerk van klanten kunnen wij efficiënt plannen. Heeft u zendingen binnen Nederlands die u snel en betrouwbaar wilt laten leveren? Neem gerust contact met ons op.

Meer dan regulier transport
Wij doen meer dan regulier transport. Of het nu gaat om coiltransport, het plaatsen of verplaatsen van machines of het transport van constructiedelen, wij maken het waar. Ook exceptioneel transport, zowel nationaal als internationaal, is bij ons mogelijk.

Zekerheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit
Ja, op alle drie kunt u rekenen als u zaken doet met ons. U kunt er van op aan dat wij uw lading met de grootste zorg behandelen. Of dat nu voor nationaal transport of internationaal transport is, dat maakt voor ons niet uit. Wij doen zelf het transport waardoor u er zeker van bent dat alleen onze vakkundige mensen uw lading vervoeren. Zo voorkomen wij ladingsschade. Wij komen onze afspraken na en zijn flexibel als u dat wenst.

Nationaal transportbedrijf
Transport Duitsland
Transport België
Transport Frankrijk
Vraag een offerte aan