Coilvervoer

Coilvervoer

Coiltransport Wessels

Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren van Coils. Het transport van deze grote staalrollen vragen speciaal uitgeruste opleggers, vakkennis en gekwalificeerd personeel en materieel. Zoals u mag verwachten voldoet J. Wessels & Zn. aan deze eisen. Wij kennen de eisen voor coil transport en voeren uw opdracht dan ook uit met de grootste zorg en hoogst mogelijke kwaliteit.

Coiltransport door Wessels
J. Wessels & Zn. weet hoe belangrijk coiltransport is en heeft daarom haar materieel afgestemd op coiltransport. Wij hebben speciale opleggers met een coilgoot, waarin de staalrollen stevig liggen. Daarnaast gebruiken wij enkel TüV gecertificeerde ladingszekeringen. Zo kunt u er van op aan dat uw vracht zonder schade, tijdig en veilig op haar bestemming aankomt.

Coiltransport in België, Nederland en Duitsland
Wij vervoeren dagelijks Coils van en naar België, Nederland en Duitsland voor verschillende opdrachtgevers. Wij zijn in staat om uw coils zowel nationaal als internationaal te vervoeren. Goed om te weten is dat wij Coilvervoer altijd zelf uitvoeren. Uw vrachten worden dus niet uitbesteed aan derden. Wij garanderen u kwaliteit en snelheid tegen een correcte prijs. Dankzij onze vakkundige mensen met kennis en ons uitstekende materiaal vervoeren wij uw coils veilig en zonder schade.

Wilt u uw coils op professionele wijze laten vervoeren tegen de juiste prijs? Wij vragen u ons uit te dagen! Neem voor coil transport contact met ons op en laat ons samen met u uw logistieke vraagstuk oplossen.

Vraag een offerte aan
Belangrijke mededelingI.v.m. het coronavirus

Natuurlijk hebben ook wij als uw transporteur maatregelen genomen conform de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat ook wij ons uiterste best doen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Hierover hebben wij onze medewerkers geïnstrueerd.

Een van deze maatregelen houdt in dat er tenminste 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Hierom zullen onze chauffeurs de vrachtbrieven, in bijzijn van de ontvanger, zelf aftekenen. Wij kunnen ons voorstellen dat contact met de chauffeur zoveel mogelijk wordt vermeden. Hierdoor kan onze chauffeur de lading niet controleren, dit zal hij vermelden op de vrachtbrief.

Wij volgen de ontwikkelingen dag tot dag en zullen de maatregelen aanpassen waar nodig. Wij rekenen op ieders begrip. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op.

Met vriendelijke groet,
J. Wessels & Zn.